ولایت در قرآن کریم و سنت پیامبر صل الله علیه و آله (قسمت چهارم)سه‌شنبه 11 مرداد 1401در صحیح بخاری و مسلم و مسند طلیاسی و احمدبن حنبل و سنن ترمزی و ابن ماجه و دیگر مصادر آمده که رسول خدا به علی علیه السلام فرموده است: أنتَ مِنّی بِمَنزلةِ هارونَ مِنْ مُوسی، اِلّاأنـّه لانَبیّ بَعدی. یعنی تو مرا به منزله هارونی برای موسی؛ با این تفاوت که پس از من دیگر پیامبری نخواهد بود.
آیا نام حضرت علی علیه السلام در قرآن است؟سه‌شنبه 11 مرداد 1401اگر امامت، الهی و بسیار مهم است، پس چرا نام حضرت علی علیه السلام و دیگر امامان در قرآن نیامده است؟
ولایت علی در قرآن کریم و سنت پیامبر صل الله علیه و آله (قسمت سوم)يكشنبه 8 خرداد 1401رسول خدا اهمیت زیادی به موضوع تعیین ولی امر پس از خود داشتند؛ اول در سال سوم بعثت؛ تاریخ و احادیث معتبر گواهی می دهند که پیامبر خدا، ولی امر و فرمانروای بعد خود را در گردهمایی کوچکی، در نخستین روزی که نزدیکانش را به پزیرش اسلام دعوت فرمود، مشخص و معرفی کرده است
ولایت علی در قرآن کریم و سنت پیامبر صل الله علیه و آله (قسمت دوم)پنجشنبه 5 خرداد 1401قرآن و سنت مکمل یکدیگرند. ریشه تمامی اصول عقاید و احکام، و دیگر معارف و علوم اسلامی در قرآن است، و شرح و تفسیر و شکل و نحوه عمل به آن در قالب گفتار و رفتار پیامبر خاتم اسلام مشخص و معین گردیده که به آن حدیث و سیره رسول اکرم می گویند
ولایت علی در قرآن کریم و سنت پیامبر صل الله و علیه و آله (قسمت اول)پنجشنبه 5 خرداد 1401امام در لغت عرب به معنی پیشوا می باشد و هیچ جامعه بشری نمی تواند بی پیشوا باشد. بنابر این می بایست درباره این بحث شود که پیشوایان جامعه بشری را چه کسی باید تعیین کند؟ باری تعالی یا خود جامعه بشری!؟
شباهت های امام زمان علیه السلام با قرآن: (قسمت پنجم)شباهت های امام زمان علیه السلام با قرآن: (قسمت پنجم)جمعه 16 مهر 1400قرآن مانند نور از شیشه شفاف عبور می کند ولی از ظرف گلی نه!
23 نتیجه 1 از 423